top of page
imagine.png

DESPRE NOI

Să construim un viitor mai bun, sigur și sustenabil

BENE CONSULTANTA&PROIECTARE SRL este o întreprindere finanțată din fonduri europene prin proiectul StartUPT (ID 140550) în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020, apelul „Innotech Student”.

 „StartUPT” este un program de accelerare de afaceri adresat studenților din cadrul Universității Politehnica Timișoara și din alte universități din Regiunea Vest care doresc să înființeze un start-up, derulat de fonduri-structurale.ro și Universitatea Politehnica Timișoara,  în perioada decembrie 2021-decembrie 2023.

În cadrul programului, BENE CONSULTANTA&PROIECTARE SRL a primit în 2022-2023 o finanțare nerambursabilă 100% în valoare de 193733 lei.

Obiectivul principal al afacerii este oferirea de servicii de proiectare și consultanță în domeniul ingineriei civile, și anume proiectarea de căi ferate, drumuri și poduri, respectiv proiectarea de construcții civile, industriale şi agricole, precum și oferirea de servicii de consultață pentru obținerea de avize și autorizații de construcție, respectiv oferirea de servicii de asistență tehnică de specialitate.

bottom of page